Daar bij die …
Daar bij die …

Daar bij die …

bVision & Photography

Als je je een beetje interesseert in murals in je omgeving kom je vroeg of laat natuurlijk ook de makers ervan tegen. De mural die we hier vandaag zien is gemaakt door James Jetlag en ligt op particulier terrein. James Jetlag is een creatief bedrijf, geformeerd rond cultuurondernemer en muralist James Jetlag met ondersteuning van andere bekende kunstenaars. James heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van graffiti en muurschilderingen. Ik trof hem aan bij het maken van een muurschildering in Beekdaelen (Zuid Limburg). Deze mural is op verzoek van de eigenaar van deze muur bij een oprit gemaakt en spreekt voor bekenden uiteraard voor zichzelf. Ik was in de gelegenheid om een klein gedeelte van het proces te mogen volgen en te fotograferen. De eerste foto is het uiteindelijke resultaat. In de gallery de kunstenaar aan het werk. uiteraard is een bedank je James, hier op z’n plaats. Een geintje is natuurlijk het bordje verboden te fotograferen aan de linkerzijde.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 reacties

  1. Pingback: Parkstad Murals: Daar bij die molen – bVision.nl

  2. hahahaha verboden te fotograferen, net als madonna Like a Prayer verboden werd door de kerk, dus extra foto’s in dit geval, zoals Like a Prayer juist een hit werd… goed gevonden 😀

    Prachtig trouwens ook mooi gedaan James!

    X

  3. Ik vind de murals een welkome verfraaiing van het beton en steen in de stad. Ik jaag er echter niet op. Zie ik er een zet ik ‘m op de foto. In Goes het je er redelijk wat momenteel maar veel in Goes ben ik niet meer.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.