Het meisje van de bubbles
Het meisje van de bubbles

Het meisje van de bubbles

Een ding komt toch altijd weer uit de speelkist als het mooi weer is, dat is het busje met de bubbles, de bellenblaas. Jeslynn kan er helemaal in opgaan, vooral als opa ook buiten is en meedoet. Als het een beetje weer is zet ik me met de laptop op het terras. Want alleen buiten vind ze maar niets. Dan is het meer van ik ben helemaal alleen buiten. Buiten staat ook het krijt en tekenbord. Dus is opa wel even zoet.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

27 Comments

 1. Kakel

  Mijn dochter deed dat graag samen met mijn vriendin. Bellenblazen brengt het kind weer in je naar boven, Sjoerd. En anders het tekenbord wel (-:

 2. Dit is een super foto, hahahaha geweldig, en ja, bellenblaas doet het altijd goed! vorige zomer of najaar met kleinzoon, eerste keer in de speeltuin samen, en dan proberen te pakken….. zo mooi!

  X

 3. logbankje

  Hallo Sjoerd,
  Bij dit soort logjes krijg ik altijd een blij gevoel.
  Jeslynn neemt me terug naar de periode dat mijn kinderen zo jong waren.
  En natuurlijk ook voel ik het happy gevoel wat je hebt als opa. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 4. Goede morgen Sjoerd, Ik ben zelf ook dol op bellen blazen, zelfs als er geen kinderen in de buurt zijn 🙂
  Mooie foto zo en heerlijk om met je kleindochter samen in de tuin bellen te blazen, mooie foto zo. Ik wens je een fijne maadnag toe.

 5. 🙂 whaahhaha ik heb een overeenkomst tussen Jeslynn en mezelf ontdekt 🙂 we blazen graag bellen,
  hoe groter hoe liever en ze dan over de schutting zien verdwijnen de wijde wereld in, en mensen zich afvragen die zo’n bel zien gaan, hey, wat een mooie bel, waar zou die vandaan komen en waar gaat die heen 🙂 gaaf hoor. intense foto Sjoerd

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.