Kopje koffie Thee…
Kopje koffie Thee…

Kopje koffie Thee…

Weet u nog de foto die hier vorige week op het blog stond met fietsen aan die aan de muur hingen van deze boerderij in de Schinveldse bossen. Bij dezelfde boerderij vinden we nog meer vreemde zaken, zoals ook dit boompje bij de ingang, allemaal kopjes in de boom. Aan u het verhaal…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Frank-103

  Ik ga voor het verhaal van haba.
  Het doet me ook denken aan de Cadillac ranch van Amarillo, daar zijn 10 Cadillacs schuin in de grond begraven, als een landmark langs de route 66. De kunstboerderij…

 2. logbankje

  Nou inderdaad mokken Koffie of thee zeg geen nee, maar neem er twee. Hans

  @ Dank je voor je correctie, je bent technisch goed onderlegd.
  Zo was het in mijn oude woning ook, maar met een etage minder.
  Nu heb ik alles gelijkvloers, dus overal enkelpolige schakelaars. lol

 3. Goede morgen Sjoerd. Hier het verhaal: “Er was eens een boompje dat altijd prachtige bloemen kreeg en waar zijn eigenaar blij mee was, die plukte vaak wat van de heerlijk geurende bloemen om in zijn huis te zetten. Als hij aan de tafel zat, rook hij de geur van de bloemen en werd daar blij van. Nu had het boompje jaren lang bloemen gegeven en het werd oud en ziek, er kwamen zelfs geen blaadjes meer aan. Iedereen zei tegen de baas, je moet dat boompje omzagen het is geen zicht zo’n dood kaal boompje in je tuin. Toen hij met de zaag bij het boompje stond, kon hij er niet toe komen om het boompje om te zagen. Op de tafel stond nog zijn lege koffiekopje, waar ook al een schilfer af was gestoten. Hij nam het kopje en hing het aan een tak. Daarna liep hij binnen naar zijn kast waar meerdere kopjes en bekertjes stonden die hij nooit gebruikte. Daar nam hij een aantal van mee en hing die ook in het boompje. Zo kwam het, dat dit boompje niet werd omgezaagd, maar een nieuw leven kreeg als “Kopjesboom”
  Zo is dit verhaal goed genoeg ? Tja ik heb best veel fantasie, ik heb jaren mijn kinderen voor het slapen gaan verhaaltjes verteld over Flip de vlieg die ik ter plekke verzon, Flip beleefde de dapperste avonturen en wist altijd aan de mep te ontsnappen. 🙂
  Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.