Heerlen Murals – Schaftkeet 4
Heerlen Murals – Schaftkeet 4

Heerlen Murals – Schaftkeet 4

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
De mural op deze schaftkeet is gemaakt door Yasja Ligtelijn, geen onbekende op deze site. Er zijn al een fiks aantal van haar murals op deze site te vinden. De mural op deze schaftkeet is gemaakt in 2017, vreemd dat ik deze pas de afgelopen week gezien heb. Nou ja, deze schaftketen verhuizen regelmatig en ik kom uiteraard niet in alle straten van Heerlen.

bVision & Photography

18 Comments

  1. logbankje

    Ha Sjoerd, een heel mooie mural weer dan ben je echt een kunstenaar.
    Vind de tekst wel toepasselijk op mijn logje, de blauwe container en meer rommel vind ik ook erg storend. Hans

  2. Dit is werkelijk een prachtige. Als je dit kunt heb je wel zoveel talent, zonde dan eigenlijk dat het op een schaftkeet staat. Aan de anderekant is het wel een enorm uithangbord wat overal komt te staan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.