Kasteelpark Born
Kasteelpark Born

Kasteelpark Born

bVision & Photography

Gisteren waren we met onze dochter en kleindochter naar Kasteelpark Born. Een prachtig dierenpark wat de Covid-19 maar ternauwernood heeft overleefd. Het draait op heel veel vrijwilligers en de dieren hebben natuurlijk in die tijd ook (speciaal) voedsel nodig gehad. Dus een extra steuntje in de rug voor al die mensen is best nodig. Alles uiteraard op gepaste wijze. Al was de bewegwijzering in het park niet overal consistent. Ook hier vooraf reserveren van tickets, en vol is vol. Het was in ieder geval een leuk dagje uit, vooral natuurlijk voor Jeslynn. In het park kwam ik ook nog een oud collega, met vrouw en kind tegen, waar ik nog even een leuk gesprek mee had. Jeslynn zat toch op het springkussen, maar aan alles komt een einde, schoenen aan en naar huis.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. logbankje

  Je weet hoe ik je logje weer beleef, wat mooi.
  Wat een zegening, samen zo weer een uitstapje te hebben.
  Het dierenpark verdiend alle steun.
  Maar al met al een prachtig uitje Hans

  @ inderdaad, contact is mooi.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.