GMC Suburban
GMC Suburban

GMC Suburban

bVision & Photography

Deze GMC Subarban is op de foto gezet door Michiel, de vriend van Morgaine van Morgaine’s Passions. Die moest een avond werken in een café in Zuidhorn. Stuurt hij Morgaine een filmpje van de straat waar toevallig deze auto opstaat (De auto is van de eigenaar van het café). Ondanks de regen moest Michiel toch naar buiten om foto’s van deze auto te gaan maken. Amerikaanser dan dit kan het uiteraard niet zijn. En een lekker geluidje zit daarin, ik heb de bas-sound gehoord, een heerlijke grommm, grommmm. Het is dat ik een nieuwe virtuele garage heb, anders had het allemaal niet meer gepast. De garage zal ik jullie deze week ook eens laten zien. De eerste auto, de CX van Di Mario, staat er al in.
Oh ja, iedereen de groetjes van Michiel en Suus (Morgaine)

 • Merk: GMC
 • Kenteken: AR-21-90
 • Type: Suburban
 • Kleur: Rood
 • Bouwjaar: 1959
 • Aantal Cilinders: V8
 • Motorinhoud: 5735 cc (Pontiac)
 • Brandstof: Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Zo’n lelijkerd* heb ik in Alkmaar ook ens op de foto gezet. Uiterst opvallend en ze vervuilen voor 4 auto’s. Gelukkig worden ze vrijwel niet gebruikt en anders vaak omgebouwd naar gas.

  (*Dit bedoelt Trump met macking America great again.)

 2. Goede middag Sjoerd, wat een bakbeest, mijn wagen zou het niet zijn eerlijk gezegd. Ik vind ook dat hij een boos ‘gezicht’ heeft. Maar dat is weer iets waar ik misschien alleen naar kijk, een rare afwijking om auto’s een gezicht te geven. Fijne zaterdag gewenst.

  1. Frank-103

   Wat een gave bak, en hij ziet er na 60 jaar nog erg fraai uit. Een ereplaatsje in de digitale garage zal hij niet krijgen, maar wel bij de benzinepomp?

 3. hahahaha ja, zo lief was hij dan weer, zit ik thuis, komt met filmpjes aan.. ja wat nou filmpjes, foto’s maken, NU.. hahahaha
  Dat was heel bijzonder, maar ook lief dat hij de eigenaar het even heeft laten brullen zodat ik je dat ook nog kon sturen privé 😉 Dat zal wel een mannendingetje zijn, die motor even horen ronken 😛

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.