Plakplaatje: Fahrräder
Plakplaatje: Fahrräder

Plakplaatje: Fahrräder

gisteren kwam ik heel toevallig door Gangelt(D) heen omdat ik zelden een en dezelfde weg neem als ik ergens naar toe ga, kwam ik uit bij de een of andere roeivijver. Daar waren naast parkeerplaatsen voor auto’s en mensen, ook parkeerplaatsen waar je fietsen kan stallen. Hoeft niet, maar kan wel. Duidelijk toch.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 reacties

  1. Deze mogen ze bij ons ook wel neerzetten want vind dit echt heel mooi. Wij hebben hier ook van die hekken waar het net lijkt of het van die horde loop gevallen zijn. Dat dachten we ook toen ze die hadden geplaatst in het begin want er werd ook een sportveld gemaakt. Later vernamen we dat het fietsen rekken waren.

  2. gangelt, toen ik een jaar of 15 was zijn we eens met de chiro van Bree naar Gangelt gefietst en het was een overlevingstocht, we hebben toen aan de pastoor gevraagd of we daar mochten slapen, ….
    Maar zo’n mooie fietsenrek heb ik nog nooit gezien
    -Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.