Mercedes Benz 408
Mercedes Benz 408

Mercedes Benz 408

bVision & Photography

De auto welke aanstalten maakt om mijn virtuele garage in te rijden is op de foto gezet door Di Mario van het weblog Di Mario.info. het is een als kampeerauto ingerichte Mercedes Benz 408. Een zeer populaire bus om dit mee te doen. Een heel veelzijdige ook, je komt ze overal tegen, als brandweerauto, als ME voertuig, als bestelwagen, als kieper en ga zo maar door. Het is misschien niet moeders mooiste, maar het is wel een oerdegelijk transportmiddel en in deze uitvoering een echte auto om de wereld mee te gaan verkennen. Menigeen zal er een jaloerse blik op werpen met het idee dat zou ik ook wel eens willen doen.

 • Merk: Mecedes Benz
 • Kenteken: XF-92-58
 • Type: L408G/29
 • Kleur: Blauw
 • Bouwjaar: 1968
 • Aantal Cilinders: 5
 • Motorinhoud: 2000 cc
 • Brandstof: Diesel

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Heel praktisch zo’n busje. Heerlijk afzonderen of toeren door stad en land. Tevens heb ik enkele mooie herinneringen over dat busje daar een van mijn Duitse kennissen rondrijdt mee en ik zijn busje heel goed ken. Helaas heb ik geen contact meer maar wie weet ….

 2. Zo dat is nog eens een mooi ouderwets bakbeest, ja dat valt wel op, prachtig! Zo zag ik het kleine busje weer voorbij komen toen ik mijn blog voor vandaag maakte, in Kampen, hahaha de vrouw die erbij op wilde 😉

  X

 3. Frank103

  Je weet het mooi te vertellen, maar nee, deze komt niet in mijn virtuele garage. Zo’n Citroen HY of een VW busje hebben iets, dat heeft deze bus niet, tenminste, dat vind ik.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.