Spanning aan de Ursulineweg in Leusden
Spanning aan de Ursulineweg in Leusden

Spanning aan de Ursulineweg in Leusden

bovenstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

Vandaag neemt Ted ons mee naar Leusden, waar we een van de vele type 5/8ste trafohuisjes vinden. Het staat aan de Ursulineweg, een beetje tussen Leusden en Amersfoort in. Leusden was ooit de groenste stad van Nederland en eindigde zelfs op de tweede plek in Europa. Een mooie stad dus om te wonen. Trouwens met een pootje in de Gelderse Vallei en een pootje in de Utrechtse Heuvelrug mag je qua natuur niet klagen. En oké, je zult op de heide wel eens wat militaire voertuigen tegenkomen, dat moet je dan op de koop toenemen. Die jongens mogen ook ergens wat spanning vandaan halen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Een prachtig huisje, in een richting die ik nog wilde leren kennen, gezien ik eerst de andere kant op ging telkens of tot de soesterduinen kwam, hahahaha Dat was een planning, maar ja… dan wordt er verhuisd…

    x

  2. Goede morgen Sjoerd, een smal huisje lijkt het zo op de foto. Maar zolang het allemaal werkt is het natuurlijk prima. Leusden ken ik niet maar ik neem gelijk aan dat het een leuke plaats is. Voor vandaag een fijne zondag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.