Softfocus
Softfocus

Softfocus

bVision & Photography

In tegenstelling tot wat ik gewend ben bij foto’s maken, namelijk om het meeste haarscherp in beeld te brengen was deze reis de opdracht een softfocus effect aanbrengen met fotograferen. En dat is een van de weinige dingen die ik niet echt mooi of leuk vind om te doen. Gelukkig heb ik dan een kleindochter in het weekend hier die opa wel even wil uithelpen door haar meest verveelde gezicht op te zetten, met opzet uiteraard, want een van haar hobby’s is gekke bekken trekken op een foto. En voor straf moest ze mee naar intratuin, waar we al meer dan een jaar niet geweest waren. Voor ons gelukkig een vrijwel lege zaak, maar gelukkig konden we er even lunchen en Jeslynn even spelen. Eens kijken wat de volgende fotografieopdracht wordt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Soms is soft focus echt wel mooi! Ik vind ze prachtig, voorheen deed ik nog weleens met mijn programma express soft focus aanbrengen achteraf, dat is toch het meest handig dan denk ik, dan heb ik een scherpe foto en een soft focus. Maar ik snap de opdracht, geen idee of ik dat er ook op heb zitten, wel een knopje wat vertelt…. portret stand… Die heb ik maar 1x expres gebruikt nog, toen Luca net geboren was, zijn eerste badje… maar ja, dat werd al soft focus door het licht in de badkamer.

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.