Valkenburg – Genieten
Valkenburg – Genieten

Valkenburg – Genieten

Dit stel van iets meer dan de middelbare leeftijd geniet op een bankje in Vallekeberg (Valkenburg aan de Geul) van een versnapering. Ze stonden per ongeluk op een foto die ik speciaal voor Di Mario van het weblog Di Mario.info maakte van het filiaal van Pets Place in Vallekeberg. Ik hoop niet dat die versnapering daar vandaan kwam, anders wordt het even Apeldoorn bellen….

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Dat zal toch wel loslopen met een eventuele honden versnapering.? Waarschijnlijk zal honden eten de mens ook geen kwaad doen , het is wel de vraag of die mensen het weg zouden kunnen kauwen, een hondengebit kan nét iets meer dan dat van ouderen;-)

  2. Goede morgen Sjoerd, die twee zullen vast geen hondenkoekjes eten neem ik aan. Als kind heb ik ooit een Felix kattenbrokje gegeten voor een weddenschap, jasses dat was echt niet smakelijk te noemen. Maar ik dacht de kat wordt er niet beroerd van dus ik kan het ook wel eten.
    Een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.