Spanning in Amersfoort Noord
Spanning in Amersfoort Noord

Spanning in Amersfoort Noord

bVision & Photography

Ook in Amersfoort noord heeft Ed 5/8 trafohuisjes gespot. Ze worden zo genoemd omdat iets meer dan de helft van de ruimte in het huisje wordt opgevuld met de transformator. Je ziet ze in de provincie Utrecht buiten de bebouwde kom. Sommige van dit soort huisjes zijn inmiddels al in de oprukkende bebouwing terechtgekomen. Ze staan nu tussen de woonhuizen/bedrijfspanden in. Het is voorlopig het laatste 5/8 huisje van Ted want langzaam raak ik door de voorraad van de aangeleverde huisjes van Ted heen. Voor mij niet echt een probleem, want de plaats van Ed wordt dan ingenomen door de huisjes die in de wachtrij staan.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ik hoop dat de boel niet gaat lekken, de dakpannen aan de rand zijn door die paal op het dak al verschoven en zo te zien aan het gras is dat al een tijd geleden gebeurd. Waarom trekken die huisjes toch altijd vandalen aan vraag ik me dan af.
    Ik wens je een fijne zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.