Een nieuwe foon…
Een nieuwe foon…

Een nieuwe foon…

Af en toe ben je gewoon toe aan iets nieuws, in dit geval een nieuwe telefoon. Geen hele dure, maar wel een hele goede moest het worden. Neem van mij aan dat ik er diverse bekeken heb, maar gezien mijn ervaring met mijn Moto X4 heb ik ze allemaal vergeleken met een andere Motorola, de Moto G9 plus, net op de markt voor een toch redelijke prijs en prima specificaties, want met een 64 megapixel camera mag ik niet klagen. Er waren drie smartphones overgebleven, maar er was een review die me over de streep trok… Door zijn grote scherm prima geschikt voor ouderen. Met een nieuw speeltje dat gisteren werd geleverd, terwijl 600 kerkgangers in Staphorst samen in de kerk zaten te zingen, is een weekend snel om. Ook het uitzoeken welke het gaat worden is minstens een dag werk, en langer. Nu weer alles optimaliseren en uitproberen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. Frank103

  Ik ben benieuwd naar je foto’s met deze telefoon. Ik heb een samsung van mijn werkgever en een afdankertje (huawei) van mijn dochter. Ik heb zelf nog nooit een nieuwe telefoon uitgezocht of gekocht.

 2. Ik vind het vreselijk als ik de mijne moet vervangen. Heb er totaal geen lol in om te ontdekken wat ie allemaal kan en moet. Mijn man doet meestal het voorwerk en ook het overzetten. Mijn kinderen drongen aan op een smartphone om te kunnen appen anders had ik nog steeds met een ouderwets ding rondgelopen. .. Maar jou wens ik er alle plezier mee.

 3. Mijn eerste telefoontje was de inklapbare Motorola. Daarna heb ik lang gebruik gemaakt van Samsung modellen.
  Stuk en niet meer te repareren waren de reden van vervanging. Trouw blijven aan een bekend en vertrouwd menu maakte dat ik net wilde overstappen.
  Werkend op een Apple-school maakte dat er een laptop, tablet van hetzelfde merk in huis kwamen. Na de noodzakelijke vervanging van een mobieltje ben ik ook naar een Apple-telefoon overgestapt.

  Waarbij ik lang heb getwijfeld of ik geen Fairphone moest aanschaffen.

  Ik wens jou veel plezier met jouw nieuwe aanwinst!

  Vriendelijke groet,

 4. Nieuwe speeltjes kunnen leuk zijn, en Staphorst, god beschermt ze wel, en als ze het al krijgen zullen we het vast niet horen, ze zijn toch al tegen vaccinaties etc, kortom… let it go… hahaha

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.