Murals Parkstad – Heerlen Quatro 4 Cinema
Murals Parkstad – Heerlen Quatro 4 Cinema

Murals Parkstad – Heerlen Quatro 4 Cinema

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen

bVision & Photography

Vandaag een mural gemaakt door de kunstenaars Yasja Ligtelijn en James Jetlag van @instagettingup, op de Quatro Cinema aan de Dr. Poelstraat in het Romeins Kwartier in Heerlen. De voorzijde was reeds voorzien van een mural, en met de zijkant erbij is het nu de meest gefotografeerde mural van Nederland. De mural is pas van deze week gereed en is een waar kunststukje met met scènes van filmklassiekers Quo Vadis en Gladiator. De mural is een initiatief van stichting Getting Up. De stichting wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en exposure van de Urban Scene op allerlei uiteenlopende wijze.

bVision & Photography

21 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.