Geklooi
Geklooi

Geklooi

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport meldde maandenlang veel te weinig opnames coronapatiënten in ziekenhuizen las ik gisteren op het nieuws, en in een klap is het aantal opnames per dag verdubbeld. Als ik dat lees blijft er weinig over van de deskundigheid waarmee de Nederlandse regering zijn beslissingen neemt. Het zal wel dat we achter de feiten aan blijven hollen. Hoe moeilijk kan dit nu zijn, dagelijks even de ziekenhuizen bellen over het aantal opnames. Nederland telt ca 70 ziekenhuisorganisaties inclusief 8 universitaire medische centra. Dat RIVM moeten ze meteen sluiten, wat een prutsers. ik oordeel niet, ik concludeer…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Ze hebben te traag gereageerd omdat ze alleen aan het het geld denken. De mens is echt van minder belang. Vorige week was er weer een oversterfte…Maar het virus sterf minder snel door de lagere temperaturen. Dat is ook het probleem. Dus afstand houden is enorm belangrijk en thuis blijven ook. Een rondje door het park maar ik ga niet in een lift staan bijvoorbeeld.

 2. het is niet meer te vogen, een gemiddelde journalist weet meer overal van dan degene die het weten moet…
  sjoerd, ik blijf mezelf beschermen en de mensen om me heen,,,,

  veel naar buiten jij op j e moppie,
  en terugkomen met mooie plaatjes, “that’s an order ” 🙂

 3. Heel soms denk ik.. het is allemaal bullshit, wat is er nu van waar allemaal… maar ik blijf voorzichtig en probeer alle regels te volgen. Incluis met onze nieuwe thermometer voor op het voorhoofd blijven meten voor ik de deur uit ga.

  X

 4. Ik concludeer hetzelfde. Maar dat is niet het enige. Ze hadden geld genoeg om KLM en Shell toe te stoppen. Dat geld hadden ze zeker wel kunnen gebruiken voor de zorg, en verhoging van het inkomen en het opschalen van de bedden en dergelijke.

 5. Of zeggen ze dat omdat ze willen kunnen verklaren waarom er in de eerste golf heel veel mensen kwamen te overlijden en nu minder? Ik geloof ze namelijk niet zomaar daarin. Feit blijft dat je naar jezelf moet kijken en voorzichtig moet zijn.

  Love As always
  Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.