Ook in Hattem is het spannend
Ook in Hattem is het spannend

Ook in Hattem is het spannend

bVision & Photography

Hattem ligt in het noordoosten van Gelderland en grenst aan het mooie Veluwse bosgebied en het uiterwaardenlandschap van de IJssel. Een mooi plaatsje met een historische binnenstad, een beschermd stadsgezicht, gevarieerde woningbouw, bossen en water. Wandelend door Hattem kwam Els van het blog KnutzEls, dit trafohuisje tegen, het staat een beetje verscholen daar in Hattem. Erg duidelijk is het niet, maar het viel vooral op door iets anders en uiteraard werd het huisje gefotografeerd. Ze fotografeerde het huisje uiteraard voor mij, maar ook voor dat andere. Dat kun je op de foto’s zien, maar ook op de weblog van Els lezen.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Kakel

    Ik vind het een sfeervol plaatje, met die boom op de voorgrond. Het heeft iets geheimzinnigs…
    Hattem…je zou zo bij de plaatselijke VVV kunnen gaan werken (-:

  2. Dit type PGEM-huisje zag ik ook in Harderwijk en Speuld. De gevelsteen van de PGEM heeft een aardig opvallend lettertype. Zo ver ik het na kan gaan op[ tijdreis van het kadaster dateren deze huisjes tussen 1955 en 1970. Voor die tijd hadden ze een andere vorm en zat er kleine wapentjes van Gelderland op.

  3. Frank103

    Waarom heeft Els het huisje gefotografeerd? Dat maakt het toch spannend, zo op de zondagmorgen. Els zal toch geen blote billen in die portocabin willen fotograferen? Ik ga nu bij Els kijken!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.