Werkplekken
Werkplekken

Werkplekken

Als we, zoals in afgelopen weekend Jeslynn een dag bij ons hebben wordt de woonkamer voorzien van een extra werkplek, in plaats van normaliter drie werkplekken in de woonkamer, wordt er gewoon een vierde werkplek bijgebouwd. Je moet toch wat met zo’n kind als je nergens naartoe kunt. Niet dat ze daar de hele dag zit, we hebben ook spelletjes gedaan. Echte oude spelletjes, zoals ganzenborden, mens erger je niet, of domino worden dan uit de kast gehaald. Jeslynn vind het allemaal prima, maar kan zich gelukkig ook goed alleen amuseren.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 reacties

 1. logbankje

  Ik zag de foto van Jeslynn in de mailbox verschijnen en smolt helemaal weg.
  Dacht daar moet ik op reageren.
  Maar beide zijn prachtig, je kleinkind en de foto. Hans

  @ Kom gewoon even buurten, mis het loggen best wel.
  Dank voor je goede wensen.

 2. Dat is zeker fijn als een kind zich ook alleen even kan vermaken, daar had mijn dochter vroeger heel veel problemen mee, dat kon ze echt heel erg moeilijk, altijd de aandacht vragen en alleen als je mee deed dan ging het goed. Maar ja, als alleenstaande moeder heb je daar niet altijd de tijd voor natuurlijk, dan moeten er ook andere zaken geregeld worden en gedaan.

  Mooie foto!

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.