Een updeetje
Een updeetje

Een updeetje

Na veel tegenslagen is de firma er toch in geslaagd om een aantal warmtewisselaars en een warmtepomp te installeren. De warmtepomp staat op dak, wellicht een vreemde plaats, maar dat was de beste optie en kan zonder vergunning. Het liep allemaal niet van een leien dakje, getuige een boring welke niet voorzien was. Ze dachten door een stukje muur heen te boren, maar dat bleek een stuk muur te zijn van gewapend beton… Maar uiteindelijk is alles op z’n pootjes terecht gekomen en kunnen vol goede moed de winter in en op naar het voorjaar. Op de foto een stukje muur waar goed de wapening te zien is en waar men dacht zo even door heen te boren.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

  1. Och ja… gewapend beton, of van die ijzeren dingen erin, almere is een kooi van faraday qua wifi, echt te gek voor woorden gewoon. In eigen slaapkamer amper tot geen wifi, sta ik beneden onder mijn slaapkamer in de box? Heb ik gewoon wifi… snap jij het? Ik niet… nou ja, wel dus, sinds ik weet van het ijzer in de muur…

    Maar dat is een heel hard brokje, glanst wel mooi 😉

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.