Grensmaas
Grensmaas

Grensmaas

bVision & Photography

Gisteren was ik in Grevenbricht, een klein plaatsje gelegen aan de Maas. Hier is men bezig met met de uitvoering van het project Grensmaas. Het is het grootste rivierenproject in uitvoering in Nederland. Het Consortium Grensmaas zorgt voor de uitvoering. Hierin zijn rivierbeveiliging, natuurontwikkeling en grindwinning de hoofd doelstellingen. Met de verkoop van het grind wordt alles betaald zodat het de belastingbetaler niets kost. Op de plaats waar ik sta is men de maas aan het verbreden en uit aan het diepen. Daarvoor is uiteraard de verplaatsing van grond en grind nodig…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.