Spanning in Halle (Nld)
Spanning in Halle (Nld)

Spanning in Halle (Nld)

bVision & Photography

Spanning in Halle. Ik dacht even dat ik naar België moest, maar Nicole, onderweg op een rondje hardlopen, stuurde me naar Gelderland, waar dit mooie oude trafohuis staat. Halle is een dorp in de gemeente Bronckhorst in de Gelderse Achterhoek en ligt op de Halserug. Voor mij allemaal onbekend terrein, maar het trafohuisje mag er zijn. Authentiek en zonder graffiti ligt het daar zomaar als onderdeel opgenomen in de boerderij. Zo mogen er nog meer langs komen…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

22 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ja misschien blijft het onbekladderd omdat het op het erf van iemand staat en daar valt men op als onbekende op het erf. Misschien hebben de mensen daar ook nog een hond vrij rondlopen dan hebben die vandalen er echt geen trek in. Maar het is een keurig huisje op de deur na, die moet, zoals hier al meer is gezegd, nodig een verfkwast tegen komen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.