Goed nieuws
Goed nieuws

Goed nieuws

Vandaag heb ik alleen maar goed nieuws, iemand die de voorzijde van zijn scooter kwijt is geraakt ergens in de buurt van de Emmaweg, hier even verderop in de straat, ik heb hem gevonden. Zie foto, hij is wel zwart en de koplampen zag ik niet schijnen. Je moet hem wel even zelf uit de struiken halen. Wellicht is het ook goed nieuws dat ze een vaccin gevonden hebben dat in 90 procent van de gevallen werk als voorbehoedsmiddel tegen Covid-19. De andere 10 procent heeft weliswaar pech, maar het begin is er. Ze hebben maar voor 1/3 van de bevolking zo’n spuitje, maar een kniesoor die daarop let. Oh ja Trump, dat is jammer genoeg ook einde oefening. Ik zal zijn dwaze, onmogelijke acties gaan missen. Nu wordt het weer serieus in Amerika. Een alle katten en honden worden ook weer blij, Oud en Nieuw zal dit jaar zonder vuurwerk gevierd moeten worden.
Wat mij betreft mag er wel iedere dag goed nieuws zijn…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

  1. Heel fijn, al dat goede nieuws. Ik maak me erge zorgen over O&N: gaat dat niet helemaal uit de hand lopen door idioten, die hun frustraties al die tijd al niet kwijt konden en dan losgaan? Je hebt namelijk geen vuurwerk nodig om overal brand te stichten, he?
    Maar áls het goed gaat, dan zou het een mooie opstap zijn om particulier vuurwerk voor altijd te verbieden. Ik zou er dolblij mee zijn. Gewoon om 24.00 uur een half uur lang erg mooi siervuurwerk afgestoken door professionals en betaald door de gemeenten en dan een glaasje bubbels en klaar!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.