Even een vlekje wegwerken
Even een vlekje wegwerken

Even een vlekje wegwerken

Zo in het kader van buiten regent het en binnen niet ben ik gisteren maar eens begonnen met het schilderen van de kast in de kamer. In de loop van de jaren is de oude verf enigszins beschadigd geraakt en was aan vernieuwing toe. Deuren en laden ontvetten, schuren en dan schoonmaken alvorens de eerste laag verf erop kon, welke u hier ziet. Morgen aan het geraamte beginnen en de deuren en laden voor de tweede maal in de lak zetten met Histor Perfect Finish Houtlak Zijdeglans DWARF SPRUCE. Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat om een vlekje weg te werken…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. marlouwitzelgmailcom

  Ha Sjoerd,

  wat een PRACHTIGE kleur!
  helemaal mijn kleur.
  Ik ga ‘m onthouden, want ik ben op zoek naar en mooie kleur voor een deur.
  Dit is echt te gek…

  Dank je wel.
  Groetjes ne prettig weekend,
  Marlou

 2. whahahahaha ja zoiets… hier gaat er vanmiddag een deur eraan geloven denk ik… Hard nodig! Meer dan een vlekje wegwerken, 1 van de honden heeft het hout aardig beschadigd en die hond is er allang niet meer, dus uhhhh echt hard nodig 😉

  Dat ziet er heel mooi uit, en die verf namen, ja echt he? Mond vol… ik wil gewoon grijs… 1 van de 1000 tinten 😛

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.