Spanning in Drachten op de oude ambacht
Spanning in Drachten op de oude ambacht

Spanning in Drachten op de oude ambacht

bVision & Photography

Hoi Sjoerd, hier ben ik weer, vanuit Drachten. Zo begon de mail van Morgaine van Morgaine’s Passions. Op haar verkenningstocht door Drachten op weg naar de Hemmen op naar de Bolder vond ze dit trafohuisje op de Oude Ambacht te Drachten. Op zich geen verkeerd huisje en gedeeltelijk gecamoufleerd staat dit redelijk moderne huisje in het gazon. Jammer van het geklieder, maar een uitdaging voor de echte kunstenaars. Met uiteraard een lieve groet van Morgaine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, het huisje lijkt te schuilen onder het groen. Trouwens een goed idee van zonnebloem om de huisjes door artiesten te laten beschilderen. Ze zien er dan vrolijk uit en wellicht dat de ‘kliederaars’ er dan van af blijven. Fijne zondag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.