Stoute opa
Stoute opa

Stoute opa

In het afgelopen weekend was ik even stoute opa. Jeslynn was afgelopen zaterdag en zondag bij ons en wilde helpen bij het maken van de pizza’s. Dat mag van opa uiteraard, lekker knoeien met tomatensaus, beleggen met kaas, ham en salami erop, en dan is Jeslynn klaar. Eh opa, wat is dat. Peperworst meisje. Mag ik even proeven. Nou, dat mocht, maar dat wilde ze niet erop. Ik verder met een rood pepertje voor op mijn pizza, u raad het al, mag ik even proeven. Ik heb haar echt gewaarschuwd… Maar na het proeven had ze het een en ander in de brand staan. Na anderhalve fles water erachteraan was ik in ene keer een stoute opa. Na de pizza en een waterijsje was het leed wel geleden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. Kakel

  Hahaha, een stoute opa 😀 Om je te bescheuren.
  Ik houd ook niet van eten dat prikt op mijn tong…
  Jeslynn is allesbehalve wat de boerin niet kent, eet ze niet. En met een waterijsje was het leed geleden.
  Lieve groet.

 2. logbankje

  Jeslynn heeft nu wel geleerd dat niet alles even lekker smaakt, gelukkig was het leed snel geleden.
  Ja, ze willen het toch proberen en op zich zelf niet verkeerd. Hans

  @ Dit is de tweede goede raad die je me geeft, ook deze neem ik mee en koester ik.
  De eerste was ook wel een die mijn ogen opende, dank daarvoor Sjoerd.

 3. Goede morgen Sjoerd, ja zo een hap van een pepertje wil wel branden, dat arme kind. Ik leerde van een ‘Indische’ mevrouw dat je dan geen water moest drinken maar een schepje suiker moest nemen, ik heb dat later nooit meer hoeven doen, maar destijds hielp het prima. Een fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.