In the middle of the night
In the middle of the night

In the middle of the night

Voor ons fotoclubje was het de bedoeling om eens te experimenteren met nachtfotografie. Oftewel foto’s maken in het donker. Nu was het wel wat koud met twee graden buiten en een dun jasje aan. Omdat het overdag mooi weer was, had ik dat verschil in de avond nog niet verwacht. Maar we zijn niet van suiker en als het niet regent smelt je ook niet weg, dus niks te klagen. Het was zo pikdonker dat ik helemaal niets zag. Dan toch maar even wat licht zoeken. Laat me daar nou net een tankstation staan in the middle of nowhere…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.