Plakplaatje
Plakplaatje

Plakplaatje

Een beetje later dan anders, maar wat maakt het uit. Het is de eerste keer dat ik me kan herinneren dat ik gewoon vergeten ben om de dag van tevoren een logje te maken. Gisteren druk bezig geweest en in de avond heb ik een webinar gevolgd. Daarna helemaal er niet meer aan gedacht dat ik nog een logje moest plaatsen. Natuurlijk ook niets voorbereid. Solly… Kunt u meteen even kennis maken met een hobby die ik weer ga oppakken in deze donkere wintermaanden, schilderen. Deze picture is overigens niet van mij maar van alexblacksea (Alex Kuzyuberdin).

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Gelukkig móet er niets en is een dagje overslaan geen probleem. Maar er rolde toch en dan geheel onvoorbereid, nog iets uit. Zo komen ál mijn logje tot stand. soms weet ik op het moment dat ik ga schrijven zelf nog niet wat het gaat worden;-)

  2. Frank103

    Met dat thuiswerken heb ik na ruim 8 uur genoeg achter een computer gezeten, ik heb dan helemaal geen zin meer in het bloggen, en veel om over te bloggen maak ik thuis ook niet mee.

  3. Ik schrijf of deel ook niet elke dag, want daar heb ik niet altijd de tijd voor. En ook ik geef dan aandacht aan mijn andere hobby’s. Ben dus benieuwd ook naar jouw mooie schilderijen en dan hoop ik dat je er wat hier van gaat posten. Wens je veel plezier en fijne dagen. Bedankt ook voor je mooie reactie op mijn fotografie en schrijven.

  4. Goede morgen Sjoerd, je bent toch niet verplicht om iedere dag een log te maken, gewoon af en toe overslaan want om te stressen voor je blog, lijkt me totaal overbodig. Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.