Muzikale Elektron

Muzikale Elektron

Soms maak je wat en als het dan klaar is wil je er een naam aangeven, de naam die ik aan deze aquarel, die ik gisteren gemaakt heb, gegeven heb is Muzikale Elektron. Dat komt omdat ik deze weggeef aan iemand. Ik doe hem vanochten op de bus en de blogger die deze krijgt, weet het nog niet… Ik had zover nog niet nagedacht over deze hobby, maar je kunt met een klein gebaar ook mensen gelukkig maken. En dat probeer ik hiermee te doen.

  • Aquarelverf: van Gogh
  • Waterproof Pen: Sakura Pigma Micron (archival Ink)
  • Brush Pen: Sakura Koi
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

  1. Da’s gaaf Sjoerd, daar maak j e vรกst iemand erg blij mee, want het is weer zo’n leuke creatie,
    wat is het toch fijn om te doen hรฉ, ik vind het zo mooi ook dat je een pen erbij gebruikt ๐Ÿ™‚
    ik vond me al heel durverig met potlood ๐Ÿ™‚ heerlijke hobby… nooit meer stoppen

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: