Muzikale Elektron
Muzikale Elektron

Muzikale Elektron

Soms maak je wat en als het dan klaar is wil je er een naam aangeven, de naam die ik aan deze aquarel, die ik gisteren gemaakt heb, gegeven heb is Muzikale Elektron. Dat komt omdat ik deze weggeef aan iemand. Ik doe hem vanochten op de bus en de blogger die deze krijgt, weet het nog niet… Ik had zover nog niet nagedacht over deze hobby, maar je kunt met een klein gebaar ook mensen gelukkig maken. En dat probeer ik hiermee te doen.

 • Aquarelverf: van Gogh
 • Waterproof Pen: Sakura Pigma Micron (archival Ink)
 • Brush Pen: Sakura Koi
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. logbankje

  Inderdaad, zo doet Dien het ook die stuurt ook mensen een opkikker in deze vorm.
  Ik vind de Muzikale Elektron wel erg leuk, kan zo in een lijstje aan de muur. Hans

 2. Da’s gaaf Sjoerd, daar maak j e vást iemand erg blij mee, want het is weer zo’n leuke creatie,
  wat is het toch fijn om te doen hé, ik vind het zo mooi ook dat je een pen erbij gebruikt 🙂
  ik vond me al heel durverig met potlood 🙂 heerlijke hobby… nooit meer stoppen

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.