Een schilderij uit de natuur
Een schilderij uit de natuur

Een schilderij uit de natuur

Eigenlijk kom ik momenteel de deur niet uit dan alleen voor de wekelijkse boodschappen. Dat houdt ook in dat ik niet veel meer meemaak dan wat iedereen ook op TV of op Internet ziet. Daar wil ik u ook niet mee vervelen, dat weten we allemaal wel. Vorig jaar om deze tijd zat ik te wachten op mijn nieuwe auto, die overigens door Corona ook meer in de garage gestaan heeft dan gereden heeft. Twee keer per week laat ik hem even uit, om het af te leren zullen we maar zeggen. Gelukkig heb ik nog hobby’s genoeg, dus vervelen is er niet bij. Maar toch ben ik het ook langzaam moe, ik wil weg, met Moppie er tussenuit, maar daar heb je wel iets beter weer bij nodig dan nu en op de bijgaande foto te zien is. Koud en er wordt alweer sneeuw verwacht…(foto: wandelgebied de Koumen, Hoensbroek)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. logbankje

  In het zuiden is het meer winter dan in het midden van het land.
  Gelukkig kun jij je ook goed vermaken, anders loop je ook maar met je ziel onder je arm.
  Ik moet mezelf minimaal een keer per dag uitlaten voor mijn therapeutische wandeling.
  De foto spreekt niet tot de verbeelding, is gewoon een winterse foto. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Wordt het ook wel moe dat niks open is want was zo gewend met manlief een bakje koffie te doen na boodschappen of eens gezellig samen naar restaurant. Dan was er nog wat contact met anderen die ik nu wel begin te missen. Vervelen thuis doe ik mij ook wel niet want er is altijd wel wat te doen. Zo komt mijn ongelezen boeken ook eens aan de beurt. Maar ook hebben we wat heimwee om echt weer eens naar buurland te mogen want daar wonen onze vrienden. Wandelen gaat mijn man niet meer zo goed af maar hij brengt mij wel naar het bos waar ik graag en veel wandel. Maar wel wat koud hoor dat merkte ik wel want had gelijk last van dode vingers. Maar toch doorgezet want wandelen moet ik wel voor mijn benentraining. De taken hier in huis zijn ook verdeeld en hij doet ook meestal de boodschappen met wagen. Vorig jaar weinig gereden en toch met apk beurt 2 nieuwe achterbanden nodig gehad dus die is ook weer up to date. Vandaag weer naar de landwinkel al zien we daar ook geen mensen helaas soms. Men pakt wat nodig is en doet het geld in kistje. Allemaal hier bij de boer op vertrouwen en eerlijkheid. Maar dan zijn we er ook even uit. Wel een mooie foto Sjoerd al blijft de vorst hier nog weg.

 3. ja sjoerd, dat coronamoeheidsgevoel is herkenbaar voor veel mensen,
  maar we zijn er nog niet hé,
  het gaat nog even aanlopen ben ik bang,

  hou vol jong…..\
  maak mooie plaatjes en vermaak je met je nieuwe pc en kliederkwassie…. gats wat een vies woordje 🙂
  maar je snapt me wel hé, hoop ik toch LOL

 4. Goede morgen Sjoerd, tja januari vind ik altijd al een beetje een saaie maand, vroeger was er nog een onderbreking in omdat mijn moeder de achttiende jarig was, maar sinds zij is overleden (al meer dan twintig jaar geleden), hebben we dat feestje ook niet meer natuurlijk. Nu met die corona in het land kunnen we ook niet meer veel doen. Ik mis mijn twee zwemochtenden vreselijk, een eindje wandelen is ook niet geweldig leuk in je eentje, dus hopelijk kunnen we na de vaccinaties weer terug naar het oude normaal. Ik wens ieder een fijne vrijdag toe, ik ga straks de boodschappen maar halen, dat moet tenslotte ook gebeuren.

 5. Herkenbaar. Ookal mag ik naar het werk en kom ik daarom nog wel buiten. Gelukkig heb ik op de dagen dat ik vrij ben vaak nog voetbaltraining, dus zie ik dan ook weer mensen, maar ik snap wel dat de bubbel voor heel veel mensen klein is. Frisse lucht is wel gezond voor lichaam en geest. Misschien toch even een blokje om.

  Love as always
  Di mario

 6. Ja, precies dat, hier hetzelfde laken een pak. Er is genoeg te doen, qua klussen, huishouden of gewoon hobby’s, zelfs tv, maar je wordt het zat… Je wil weer mensen zien, even erop uit, natuur snuiven, gewoon roadtrippen, ik mis het ook inmiddels.

  Omdat ik ook vooral thuis zit en alleen voor de boodschappen eruit ga, en dat is wel wat vaker omdat ik het op de fiets moet doen, en geen vriezer heb hier.

  X

 7. marjolijn1

  Ik denk dat we dat gevoel allemaal hebben Sjoerd.
  Laat het maar snel voorjaar worden, dan wordt het vast allemaal een beetje gemakkelijker, zelfs met alle beperkingen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.