BSO
BSO

BSO

Tsja, gisteren zijn de scholen weer begonnen en dachten we dat het gedaan was met oppassen en knutselen. Maar het is zelfs nog hectischer geworden want de BSO is dicht. Ik ga er even vanuit dat iedereen weet dat BSO, Buiten Schoolse Opvang betekend. Ofwel als je werkt kan daar je kind na school terecht zodat je na je werk het kind daar kan ophalen. Maar helaas, die BSO blijft dicht en je zoekt verder maar uit hoe je dat regelt. In ons geval zijn we van Oppas dus Opvang geworden en mag opa iedere middag Jeslynn op school gaan halen en met de auto uiteraard, want de school ligt hier meer dan tien kilometer vandaan zag ik op Google Maps. Maar goed, gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Het gaat niet anders, maar het wordt sakkerdjie wel tijd dat we van dat virus verlost raken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. logbankje

  Gelukkig wat langer winter dan alleen een weekend.
  Een prettige afwisseling de sneeuw in deze periode.
  Maar zie ook hier ouders met kinderen de kou trotseren. Hans

 2. Kakel

  Ik ben optimistisch van aard maar heb mijn bedenkingen dat de scholen weer zijn begonnen…En volgende week voorjaarsvakantie. Hadden ze die ene week niet nog dicht kunnen blijven?
  Je bent een lieverd dat je het tóch doet. Ik had niet anders verwacht (-:

 3. Ben ook alles wat aan het beu worden en hier links tegenover zag ik wel veel kinderen net buiten spelen op schoolplein en die is al een paar weken open voor hen waar ouders van werken. De andere scholen zijn hier zijn nog dicht. Want er waren daar weer besmettingen van leerkrachten. Maar hier is het dichtbij en voor jou daar best ver weg. Er ligt hier nog volop sneeuw en op vele binnen wegen is er niet of te weinig gestrooid en voor vele leerlingen geen optie als er geen auto in gezin is en dan bleven ze ook thuis. Buurtbussen zouden morgen weer gaan rijden las ik in krant maar of het werkelijk door zal gaan is ook vraagteken want ze veranderen steeds. Het overzicht geraak je wel wat kwijt. Dus hadden de andere scholen hier in stad besloten om toch nog dicht te blijven.

 4. Goede morgen Sjoerd, ik zie op je foto dat het gras nog te zien is boven de sneeuw uit, dat is hier niet het geval, dus er ligt waarschijnlijk meer sneeuw dan bij jou. Meestal is dat andersom volgens mij. Maar omdat op ‘mijn’ afdeling in het asiel momenteel geen katten aanwezig zijn, blijf ik edus thuis. Ik ga niet daarheen als het alleen om koffiedrinken zou gaan. Een fijne dinsdag gewenst.

 5. John

  Van dat virus zijn we voorlopig nog niet af, en op het tempo dat we hier prikken duurt het nog 7 jaar voor iedereen aan de beurt is geweest. Over het prikken hoor je weinig meer trouwens.

 6. hier was dat in het begin ook, maar als je met 2 ging werken en je zat in de verzorging of zo dan mocht je kind wel
  het is inderdaad heel raar allemaal, voor mij mag het ook gedaan zijn
  en jij dan, zo ver rijden, met dit weer….
  -Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.