Murals in Delfhaven.
Murals in Delfhaven.

Murals in Delfhaven.

bVision & Photography

Niet alleen in Heerlen zijn er murals te vinden, veel andere steden hebben de murals ook omarmd. Veelal om lelijke stadsgezichten om te toveren tot kleurijke omgevingen. Zo stuurde me Emie, van haar weblog wonen in Caldese de bijgaande plaatjes toe van het Dullaertplein in Delfshaven. Daar zijn het PTT knooppunthuisje en het gasverdeelstation voorzien van murals met ijs en snoep. Nu maar hopen dat er over enige tijd een Jamin of zo opengaat, zodat je eventueel ontstane behoefte aan iets lekkers ook kunt stillen…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

  1. logbankje

    De murals hebben de strijd gewonnen tegen het graffiti en terecht ook deze is een positief voorbeeld. Hans.

    @ is een handig zaagbankje, ijzer, hout en printplaatjes in het mini gebied kan hij goed aan.

  2. Die met het blauwe dak is een grote e-kast van Stedin. Volgens mij kan je daar niet in staan. Een stukje verderop in de wijk is een mooi gemetseld e-huisje met puntdak. Toen ik verder zocht kwam ik een artikel tegen over een snoephuisje van Stedin dat weggehaald is en vervangen door een e-kast. Daar waren de bewoners niet bij mee. https://www.openrotterdam.nl/%E2%80%98snoephuisje%E2%80%99-in-liskwartier-verwijderd-door-stedin-%E2%80%9Chet-was-de-blikvanger-van-de-buurt%E2%80%9D/content/item?1166969

  3. Goede morgen Sjoerd, vooral die met de engelse dropjes vind ik grappig om te zien, de ander ook wel maar die dropjes vind ik het leukste.
    Straks voorzichtig hier het dorp uit rijden want de binnenwegen zijn nog ijsbanen, de rest zal wel goed te doen zijn, tenminste tot in mijn dochters dorp, daar zal het ook wel glad zijn buiten de hoofdstraat. Fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.