Jupiler

Jupiler

Quo vadis Scania vabis

bVision & Photography

Ik vind ze zo mooi, die grote bakbeesten van vrachtwagens met een snuit zoals je ze vaak in Amerika ook tegenkomt. Zo ook deze Scania. Even schrok ik toen ik achterom keek en zag wat er op het dak van deze vrachtwagen stond. Twee kistjes Jupiler. Ik ben even terug gelopen, maar ze waren echt leeg…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Kakel

  Waarheen gaat de weg? Maakt niet uit, zolang het maar alcoholvrij is.
  In het dorp worden nieuwe appartementen gebouwd, en alle materialen liggen aan de rand van het dorp opgeslagen. Wanneer ik daar m’n auto parkeer voor Rosa’s rondje, scheuren de grootste bakbeesten voorbij. Ik vind ze prachtig en indrukwekkend.

 2. logbankje

  Quo vadis, Waarheen gaat gij?.
  Hopelijk wel een V8, rijdt er hier ook een regelmatig langs, tof geluid.
  Beter geen bier onder het rijden. Hans

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: