Geleerde spanning in Drachten
Geleerde spanning in Drachten

Geleerde spanning in Drachten

bVision & Photography

Het trafohuisje wat u hier ziet is op de foto gezet door Morgaine van Morgaine’s Passions reeds lang geleden geef ik toe, maar dat komt omdat ik in die tijd heel veel huisjes in ene keer kreeg. ze waren toen bijna op…. Het was vergezelt van deze tekst:
Hoi Sjoerd,
Als ik in Drachten ben, is dit altijd een groot herkenningspunt voor mij, hier in de buurt doe ik mijn boodschapjes, hier fiets ik Drachten of in of uit, nou ja, je hebt er nu wel een idee bij hoe dicht bij het Friese huisje is van mijn Liefste. Ik zag dus op het terrein van het ROC dit spanningshuisje staan, in mijn ogen niet veel bijzonders, volgens mij lijkt alles op elkaar hier in Drachten.
lieve groet,
Morgaine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. logbankje

    Een leuke locatie voor een trafohuisje, met camerabeveiliging, vast voor de fietsenstalling.
    Morgaine heeft kijk op verstopte trafohuisjes. Hans

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.