Honda Civic
Honda Civic

Honda Civic

bVision & Photography

Dien van haar klaproos weblog stuurde me de bijgaande foto’s met het volgende verhaal:
Met 2 honden aan de lijn en enkel telefoon bij me, heb ik met moeite deze Honda kunnen fotograferen. ik hoop dat jij er iets mee kunt 😊.
En natuurlijk kunnen we iets met zo’n leuke Honda Civic. Oerdegelijke autootjes waren dat. Voor mij zit er nog een verhaal aan vast. Een chef van dienst had zo’n Civicje en dacht dat dat geen onderhoud bij hoorde en dat het autootje een verhuiswagen was. Van binnen leek het ook nog op een verhuiswagen. Maar goed, onderweg kreeg hij een kleine aanrijding, en waarschijnlijk vertrouwde de tegenpartij het niet helemaal en belde de politie. Met het Civicje was niets mis, maar wel met zijn rijbewijs, dat was verlopen…
Voorafgaande aan een werkbespreking verteld hij het verhaal, en mee schrikt een van de hogere bazen in het bedrijf, loopt naar zijn jas en wordt enigszins bleek. Ze zijn samen op geweest voor een nieuw rijbewijs, en beiden geslaagd. Deze Civic ziet er overigens prima onderhouden uit. Een echte liefhebber.

  • Merk: Honda
  • Kenteken: 47-TT-05
  • Type: Civic 1200 Automatic
  • Kleur: Groen (RDW)
  • Bouwjaar: 1978
  • Aantal cilinders: 4
  • Motorinhoud: 1200 cc
  • Brandstof: benzine
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Waren erg leuke wagentjes in die tijd. Met m’n rijbewijs ben ik wel heel secuur. Vorig jaar gelukkig weer voor 5 jaar kunnen verlengen , boven de 75 moet je gekeurd worden en is het toch iets meer afwachten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.