Spanning in Watergang
Spanning in Watergang

Spanning in Watergang

bVision & Photography

De foto’s van het trafohuisje van vandaag zijn afkomstig van Jeanne van sjannesblog Ze schreef hierbij het volgende:
Hoi Sjoerd
Ik kwam nog een trafohuisje tegen, dat ik op één van de vele wandelingen, die wij hier in de buurt maken nog een keer op de foto had gezet. Het huisje is een blokkendoos, maar ik vind het toch wel apart. Ik zag het in Watergang, een naburig dorpje op de hoek Dorpsstaat – Populierweg.

Het is inderdaad een merkwaardig huisje wat voor mij onmiddellijk het predicaat “niet wegdoen” mee zou krijgen. Vooral die deurtjes aan de zijkant vallen op. Ik heb geen idee waar deze voor zijn. Ook het kleurgebruik van het metselwerk valt op, en niet die mooie lamp vergeten aan het trafohuisje. Trouwens volgens mij vind je bij ons ook geen ijsvereniging meer in de buurt.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 reacties

  1. Mooi huisje knap metselwerk en een aparte lamp, hoort die trouwens bij het huisje? Het lijkt wel of de paal waar die aan vast zit achter het huisje staat. Maar dat kun je zo niet erg goed zien. Ik wens je een heerlijke zonnige zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.