BMW 1602
BMW 1602

BMW 1602

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

De BMW vond Di Mario van het weblog Di Mario.info op een presenteerblaadje in Rosmalen. Er stonden wat mensen raar te kijken toen hij daar ui de auto sprong en wat foto’s maakte, maar dat mag de pret niet drukken. Het is een BMW 1602 uit 1975 in de toen moderne oranje kleur. De auto toen was wat de VW Golf later werd. Een stoere auto voor stoere jongens. Alleen klopt het type dan niet helemaal, dit model was de bejaarden uitvoering. De echte was toch zeker een BMW 2002. Toch is het een mooie auto waarvan je er helaas niet veel meer op de weg ziet. Hij had een klein mankementje… Roest.

 • Merk: BMW
 • Kenteken: 91-FE-57
 • Type: 1602
 • Kleur: Oranje
 • Bouwjaar: 1975
 • Aantal cilinders: 4
 • Motorinhoud: 1600 cc
 • Brandstof: Benzine/LPG

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. logbankje

  De BMW 1602 was mijn eerste auto, een boodschappenwagen werd deze wel genoemd.
  De uitlaat onder deze uitvoering is niet origineel, Wel de zelfde velgen en wit van kleur.
  Mooie herinneringen aan die auto. Hans

 2. Frank103

  Mooie auto, onze buren hadden zo’n 2002. Die buren waren echte bmw rijders, als die 2002 niet dubbelgeparkeerd of op de stoep stond dan stond waren ze vast op zoek naar een invalidenplek om het ding te parkeren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.