Een Chevrolet Impala
Een Chevrolet Impala

Een Chevrolet Impala

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Aan de rand van Ermelo vond Di Mario van het weblog Di Mario.info deze matzwarte Chevrolet Impala Coupé. Alweer zo’n bakbeest hoor ik u denken, maar u weet, de auto van de buren is altijd mooier en groter… Ik beklaag die mensen met zo’n slagschip, want in een normale parkeergarage krijg je bij een beetje drukte deze auto niet weggezet. Sterker nog. Ik weet diverse garages waar de auto niet eens naar binnen kan. Aan de andere kant zou ik er best wel eens een tochtje mee willen maken, wel incognito, ik moet een beetje aan mijn imago denken. Niet dat de Renault Clio daarbij past, maar dat is wel een wolf in schaapskleren.

 • Merk: Chevrolet
 • Kenteken: 16-YD-60
 • Type: Impala Coupé
 • Kleur: Zwart
 • Bouwjaar: 1973
 • Aantal cilinders: 8
 • Motorinhoud: 5.7 l
 • Brandstof: Benzine/LPG

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. Frank103

  Ik vind dit wel een gave bak, maar inderdaad erg onpraktisch. Ik heb wel meegereden met een Chevrolet Malibu, maar in deze grotere chevrolet impala heb ik nooit gezeten.

 2. logbankje

  De Chevrolet Impala Coupé, is zeker een auto die aan de maat is, maar is ook een Amerikaan het land met veel ruimte.
  Vroeger wel eens in mee gereden, maat toen hadden we nog benzine van 25 cent te liter. Hans

 3. hanscke

  Inderdaad, een slagschip. Wel heel imposant en ik zou als passagier wel graag een ritje maken. Dan kan ik kijken naar de reacties van de mensen die we passeren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.