Under Construction: Part 1 of 4
Under Construction: Part 1 of 4

Under Construction: Part 1 of 4

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

In het weekend ben ik begonnen met het opbouwen van mijn met de kerst gekregen Crocodile Locomotive bouwdoos van LEGO. Hiermee moet ik 1271 legosteentjes omtoveren tot een model van deze geweldige Zwitserse locomotief. De bekendste variant van de Krokodil is de locomotiefserie van de SBB – CFF (formeel CE 6/8), welke tussen 1919 en 1922 werd gebouwd. Ze waren bedoeld voor het goederenvervoer op de Gotthard. De bouw van het model is door LEGO opgesplitst in vier bouwgedeelten.
Vandaag deel 1, Het stukje spoorweg waar de locomotief op komt de staan. Eerst uitpakken en sorteren, daarna netjes de gebruiksaanwijzing hanteren Sjoerd, anders moet je een stuk overnieuw doen, en dan ontstaat een stuk rails waar de trein op moet komen te staan. Gelukkig was dit het makkelijkste stuk. Hierna wordt het moeilijker.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.