Murals: Maastricht heeft er ook
Murals: Maastricht heeft er ook

Murals: Maastricht heeft er ook

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

De bijgaande afbeeldingen kwam ik tegen aan de Borghaag in Maastricht. hij hoort bij de ernaast gelegen basisschool De Schans. Ik vind het wel een vrolijk geheel en het fleurt deze anders kale muren toch aardig op. Maastricht kent uiteraard vele wijken. Borghaag hoort bij wijk 03, de Heeg.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

  1. Frank

    Er is ook een hele mooie mural in Maastricht tegen de gevel van een huis waar ik ooit gewoond heb. Fransensingel achter de Muziekgieterij. Je ziet het aan de linkerkant van je als je van de Noorderbrug de Boschstraat in gaat.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d