Spanning in Westendorp
Spanning in Westendorp

Spanning in Westendorp

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Het trafohuisje wat Nicole van o.a. het weblog huisvlijt.com me toestuurde vind ik een beetje mystiek. Ik heb de originele foto’s wat moeten bijwerken want het was een beetje mistig. Maar je moet er maar aan denken om er ook een foto van te maken, zeker als je daar met de fiets langs rijdt. Helaas hebben onverlaten het voorzien van een niet gewenste beschildering, maar verder is het erg leuk. Het ligt aan de Stompdijk in Westendorp. Westendorp met ruim 1100 inwoners is voornamelijk agrarisch georiënteerd. Het heeft een prachtige omgeving, die bestaat uit de natuurgebieden Tandem en Noorderbroek. het maakt deel uit van de gemeente Oude IJsselstreek in de Gelderse Achterhoek.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. logbankje

    Wel leuk dat de oude namen van de vroegere energie maatschappijen vaak nog op de trafohuisjes staan.
    Het zijn van die kleine herinneringen die ik dan beleef. Hans

    @ Inderdaad 3 april, moet natuurlijk mei zijn.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.