Murals Parkstad – Heerlen Spoorsingel (2)
Murals Parkstad – Heerlen Spoorsingel (2)

Murals Parkstad – Heerlen Spoorsingel (2)

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Aan de spoorsingel in Heerlen worden wat gebouwen gesloopt. Een mooie etalage voor kunstenaars om (met toestemming) hun werk te promoten op de lange wand die het verkeer moet beschermen tegen vallend puin van het slopen. Netjes ieder een deel van de wand. Op dit deel van de wand staat Daddies Nasty Sons maar of dit de Traditional Graffiti is die het duo Romeo en Mega bedoelen weet ik niet.
btw: ik dank iedereen die mij via blog,(e-)mail, WhatsApp, Facebook en andere wijze, geluk gewenst hebben op mijn verjaardag eergisteren. Gisteren was ik even onderweg om enkele mensen naar het vliegtuig te brengen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.