De rode kater
De rode kater

De rode kater

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Na mijn bezoek aan een striptentoonstelling, woordwaarde 35 bij scrabble, liep ik terug naar waar ik dacht dat mijn auto stond. Zowat halverwege de weg, vond ik deze rode kater op het dak van een garage. Hij keek niet echt onvriendelijk, maar op de heenweg had ik hem niet gezien. Nou verschijnselen wel vaker katten, vooral zwarte zijn daar goed in, maar deze rode kater moet daar toch echt langer gestaan hebben. Wellicht was ik nog onder de indruk van al die strips van Luc. Gelukkig voor hem had ik geen kwaad in de zin en dat begreep die rode ook wel. De auto stond ook daadwerkelijk daar waar dat ik dacht dat ik hem had neergezet. En dan na te gaan dat het vandaag pas donderdag is. Ik ga maar eens mijn vrijheid vieren, mijn vrouw moet werken vandaag en u snapt er waarschijnlijk ook niets van…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.