Trafohuisje: Torentrans Middelburg
Trafohuisje: Torentrans Middelburg

Trafohuisje: Torentrans Middelburg

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Het bijgaande trafohuisje is te vinden in de mooie stad Middelburg in Zeeland, een van mijn favoriete vakantiebestemmingen. Alleen dit jaar even niet. Het is een tijdje terug op de foto gezet door John van het blog “Naastmijnschoenen” met de bijgaande tekst:
Hoi Sjoerd, Ik heb weer een huisje voor je. Afgelopen dinsdag moest ik wegens werkzaamheden omrijden door een wijk waar ik normaal niet kom en boem, een trafohuisje. Het was echt ongelooflijk warm maar nam toch even de moeite uit te stappen om 2 foto’s te maken. Een derde had wellicht gekund, maar het was te heet om lang in de zon te staan. Het huisje staat aan de Torentrans in Middelburg dus.
Tot zover John. Ik vind het een schoolvoorbeeld van efficiëntie. Het trafohuisje heeft alles om precies te doen wat het moet doen, stroom leveren aan de wijk. Maar is wel een echt huisje van baksteen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.