Murals Parkstad – Barrier
Murals Parkstad – Barrier

Murals Parkstad – Barrier

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

De buurtschap Barrier ligt aan de voet van de Klimmenderberg, ten oosten van Klimmen in Zuid-Limburg, Het bestaat uit een groepje boerderijen en een aantal huizen. Deze buurtschap is waarschijnlijk in de 17e of 18e eeuw ontstaan rond een alhier gelegen tolhuis, vandaar de naam. Daar helemaal onder aan de berg, bij het viaduct onder de spoorlijn Heerlen – Maastricht, vinden we weer een schitterende mural gemaakt door James Jetlag en dit is nog maar een zijde van het viaduct, gezien vanaf Klimmen, volgende week volgt de andere zijde.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.