Only a Picture – Beringen
Only a Picture – Beringen

Only a Picture – Beringen

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Precies 10 jaar terug kwamen we toevallig langs het plaatsje Beringen in Belgisch Limburg, nu een geweldige locatie om de restanten van het mijnverleden van die stad te bezoeken, toen nog in ontwikkeling. Daar troffen we het onderstaande Monster aan, ontsnapt uit de diepe mijnschachten.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Als je totaal niet bekend bent met de mijn werkzaamheden kán dit alleen maar een monster zijn.Maar als dat in schachten moest werken geeft het wel een idee hoe groot die schachten wel geweest moeten zijn.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.