Nieuwe sloffen
Nieuwe sloffen

Nieuwe sloffen

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Een tijd geleden had ik een lekke voorband gehad en die was gerepareerd met een plug. Niets aan de hand dus, hoor ik mezelf nog denken. Echter de praktijk bleek anders. Na een maand of vier vertelde de auto mij dat mijn banden opgepompt moesten worden en daarna de melding opnieuw initialiseren. Zoiets doe ik niet meer zelf, en met een private lease is dat gewoon onderhoud. Dus een week of twee terug ik naar de garage, banden netjes opgepompt en melding was weg. Tot afgelopen dinsdag, ik was net op weg om wat afval te laten verdwijnen, komt diezelfde melding weer terug. Dus maar weer naar de garage. Ik het verhaal verteld van de lekkage, vertelt de man aan de receptie dat de reparatie normaliter beschouwd wordt als een noodreparatie. Ofwel de band moet vervangen worden als die gaat lekken… Nou ja, één band vervangen met een levensduur van drie jaar en met toch wel wat slijtage doen ze niet meer, dus met andere woorden de twee voorbanden moesten vervangen worden. Dus om een kort verhaal wat langer te maken, gisteren zijn mijn beide oude slofjes aan de voorzijde van mijn auto vervangen door mooie nieuwe slofjes.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.