10 years ago
10 years ago

10 years ago

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Op de foto ziet u een foto van onze twee poezenbeestjes toen we ze net een paar maanden hadden. Meegenomen van een Belgische boerderij, maar dat is verder niet te merken. Ondeugend zijn ze nog steeds, maar langzaam aan slaat ook hier de ouderdom toe. En in de nacht zoeken ze warmte en beschutting bij ons op de slaapkamer. Kaatje, onze black Mollie slaapt meestal in de ton op onze kamer en Olie slaapt of naast mijn vrouw op het kussen, of bij mij op het voeteneind van het bed als mijn vrouw hem wegjaagt. Twee katten, met ieder een heel bijna tegenovergesteld, ander karakter.

U snapt waarschijnlijk wel dat als je druk bezig bent, er wel eens wat bij in schiet. Zoals o.a. de inspiratie. Ik ben geen twintig meer, al zou ik dat af en toe wel willen, en na een dagje klussen val ik wel eens in slaap op de bank. En dan is het ook nog maken van een logje wel eens heel frustrerend. Maar goed, we doen ons best…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. hanscke

    Ik weiger om zowel overdag als ’s avonds toe te geven aan de slaap. Ik ga dan wat anders doen, maar dan ben ik idd wel te moe om nog een blogje te maken. Na 11 uur mag ik aan de slaap toegeven, maar als ik dan zit te knikkebollen vertrek ik ook al snel richting bed

  2. Oh maar dit soort foto’s en verhaaltjes is áltijd goed. Maar behalve dat is een dag overslaan ook helemaal geen probleem. Maar ik snap je wel, jouw ritme is gewoon dagelijks en dat ritme wil je dan liever niet doorbreken, ik blog om de andere dag en dat komt ook wel eens niet erg uit maar dan wil tóch iets plaatsen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.