Chemelot terrein Geleen/Beek
Chemelot terrein Geleen/Beek

Chemelot terrein Geleen/Beek

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Inmiddels ben ik meer dan drie jaar met pensioen, nou ja, het eerste jaar moet ik eigenlijk niet meetellen. Ik zat er en beetje mee in mijn maag, ik had graag nog een jaartje doorgewerkt, maar daar werd geen medewerking aan verleend. Maar zoals met veel zaken waar je geen grip op hebt komt ook daar een einde aan en ben mijn eigen dingen gaan doen, voornamelijk op het creatieve vlak. Werken werd het pas de laatste weken, nadat mijn dochter een huis kocht moest er nog veel gebeuren voordat ze erin konden, en dat op korte termijn. Het huis is nog lang niet kleer, maar de deadline is er een beetje van af. Vanmorgen reed ik met de auto binnendoor van Beek naar Oirsbeek toen ik onderstaand uitzicht had, ik ben uitgestapt en heb een foto gemaakt, daarna heb ik nog even teruggedacht aan de 42 jaar die ik daar heb doorgebracht, Het was mooi daar, maar ook mooi geweest…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Naar mijn idee is “met pensioen gaan” niet goed geregeld. Zo’n stop van de éne op de andere dag kan niet goed zijn voor lichaam en geest. Het zou veel beter zijn per half jaar steeds een dag minder te mogen werken. Door de toenmalige (ook deeltijd) fut regeling kon Henk het destijds rustig afbouwen.Maar gelukkig heb je nu je draai gevonden.

  2. Ria van Felius

    Veranderingen in je leven zijn niet altijd even makkelijk en hebben altijd een periode van gewenning nodig. Drie jaar lijkt lang, maar eigenlijk is het nog maar even.

  3. Als je niet meer werkt en daar vrede mee hebt gekregen, kun je pas echt de dingen doen die bij jou als mens passen. Ik moest enorm wennen aan mijn werkloos leven, maar ben er nu van overtuigd dat werken geen meerwaarde heeft.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.