Wie sjoen – Dorpsgezicht Oirsbeek

Wie sjoen – Dorpsgezicht Oirsbeek

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Dit bouwgevalletje vinden we aan de Dorpstaat 31-33 in Oirsbeek, gemeente Beekdaelen. Duidelijk Limburgs erfgoed, maar geen rijksmonument. Aan de en kant vinden we wat bedrijfjes en de deur van dit logje en aan de andere kant een minibieb, waar ik een boekje van Toon Kortooms vond, “De kleine emigratie”. Het zijn twee aparte boerderijen die wel aan elkaar verbonden zijn en een gedeelde binnenplaats hebben. het is zo niet duidelijk te zien, maar het is een vrij groot complex.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: