Bomen in december
Bomen in december

Bomen in december

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Liedjes van de herfst
zijn altijd somber
zijn gemaakt
van okers en van omber

toch ken ik septembers
met een gouden glans
toch zijn er novembers
met een toverdans

de zon heeft in december
mij al zo vaak verrukt
en dikwijls heb ik rozen
in de sneeuw geplukt

en daarom schrijf ik
in dit kleine lied:
niet wachten op de lente
want dan komt ze niet

Toon Hermans
uit: 80 gedachten

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. hanscke

    De kleuren zijn prachtig. We zijn nu echt over het hoogtepunt heen, maar de verstilde natuur vind ik ook heel erg mooi. De bomen als silhouetten, de paardenbloem die toch de kop op steekt, een teken van kracht, de rijp op het gras, ook dit alles heeft zijn charme.

  2. December is ook nog te zacht voor de tijd van het jaar en menige bomen zijn hier ook nog niet echt voor de winter klaar. Vele hebben hier ook nog menig blad en ja bomen zie ik graag net als de gedichten van Toon die ik graag leest. Deze was ook heel mooi met de kleurrijke foto erbij.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.