Het varkentje wassen
Het varkentje wassen

Het varkentje wassen

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Nu de Sint weg is kunnen we ons voorbereiden op de kerst, voor de eerste keer genieten we met z’n allen eens niet thuis van het kerstdiner, maar bij mijn dochter thuis. Dat wil meteen zeggen dat we de andere dagen het rustig aan kunnen doen. De varkentjes op de foto hoeven zich niet ongerust te maken, die eindigen niet in de pan, maar zullen wel eindigen in de opslag bij Daniëls Tuincentrum in Vlodrop, waar we deze week waren. Kijken, kijken en niet kopen was de bedoeling, we hadden niet echt iets nodig. Alleen wij weten of dat gelukt is… niet dus.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Ja, de Sint is al bijna vergeten.
    Het lijken meer knaagdiertjes dan varkentjes, maar ik ken niet de verschillende varkensrassen. Hans

    @ Oma krijgt ook al kerststress, dus er valt nog genoeg te beleven.

  2. Het wordt je inderdaad niet makkelijk gemaakt in de tuincentra om de hand op de knip te houden. Is me gisteren wél geluk, ik ging voor kattenbak vulling , werd natúúrlijk door de hele kerstshow geleid maar kwam met alleen kattenbakvulling naar buiten.

  3. Ik heb net de ster weer voor het raam hangen en binnenkort komt de boom ook weer in de kamer, Maar ik dacht op je foto grote muizen te zien, of heb ik soms de foute bril opgezet, zodat het niet duidelijk genoeg is voor mij.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.